Bodendruidernas byggnadsförening

Bodendruidernas byggnadsförening är en ekonomisk förening som utgörs av medlemmar ur Herrlogerna Arcturus och Nennius med tillhörande damklubbar samt Damlogen Danu. Föreningen äger och förvaltar DRUIDGÅRDEN Läroverksgatan 3 i Boden som främst är avsedd för logerna Arcturus och Nennius med tillhörande damklubbar samt logen Danu.

Uthyrning av gården kan ske till enskild andelsägare men även till externa hyresgäster i begränsad utsträckning, ägare äger företräde.

Bokning av DRUIDGÅRDEN sker via byggnadsföreningens representant:
Ann-Louise Berkfors,Telefon: 070-687 99 27 E-post: annlouise.berkfors@gmail.com

De senaste åren har vi kraftsamlat på att förbättra den inre miljön med nya möbler i såväl lunden som matsal och barrum men även ny uppsättning av matservis och glas har införskaffats.

Druidgården hyrs i första hand ut till logerna och dess medlemmar. Den hyrs, i begränsad omfattning, även ut till utomstående för exempelvis bröllop, 50-årsfirande, kaffestunden efter barndop eller minnesstund efter begravning.

Det ryms maximalt 75 matgäster i matsalen. Vid uthyrning disponerar hyresgästen matsal, kök och samlingsrum på bottenvåningen med tillhörande köksutrustning och porslin samt garderob och toalett i källaren.

All bokning görs hos föreningens sekreterare. Ingen annan äger att ta emot bokningar. Föreningen äger utskänkningstillstånd för slutet sällskap. Synpunkter på och förslag till föreningen meddelas styrelsen på enklaste sätt.

Långsiktig hyresgäst är Lions avd i Boden.

Läs mer på Arcturus hemsida