Nennius Druidgården

Byggnadsföreningen informerar

Byggnadsföreningens uppgift är att förvalta Druidgården som är belägen på Läroverksgatan 3 i Boden. Föreningen ägs av andelsägare som är medlemmar i logerna eller damklubbarna.

Byggnadsföreningen grundades 1946 och hade då en något annan inriktning. Den nuvarande Druidgården köptes hösten 1976 för 140.000:- och invigdes 1977-10-08 efter ett omfattande arbete med ombyggnation och renovering.

Målsättningen är att logerna Arcturus och Nennius med damklubbar samt logen Danu ska kunna genomföra sin verksamhet på ett bra sätt och till en rimlig kostnad.

Bodendruidernas byggnadsförening är en ekonomisk förening och genomför sin verksamhet utan vinstsyfte. Arbetsinsatserna görs på ideell basis, vilket medför att det inte finns någon anställd eller arvoderad personal.

De senaste åren har vi kraftsamlat på att förbättra den inre miljön med nya möbler i såväl lunden som matsal och barrum men även ny uppsättning av matservis och glas har införskaffats.

Druidgården hyrs i första hand ut till logerna och dess medlemmar. Den hyrs, i begränsad omfattning, även ut till utomstående för exempelvis bröllop, 50-årsfirande, kaffestunden efter barndop eller minnesstund efter begravning.

Det ryms maximalt 75 matgäster i matsalen. Vid uthyrning disponerar hyresgästen matsal, kök och samlingsrum på bottenvåningen med tillhörande köksutrustning och porslin samt garderob och toalett i källaren.

All bokning görs hos föreningens sekreterare. Ingen annan äger att ta emot bokningar. Föreningen äger utskänkningstillstånd för slutet sällskap. Synpunkter på och förslag till föreningen meddelas styrelsen på enklaste sätt.

Bli medlem och delägare i vår fina gård